Thema: Wendbaarheid @ UWV

Mikkel heeft op 19 januari de dag van HRM Uitvoering van UWV letterlijk in beweging gebracht. Een dag met professionals over wendbaarheid in hun vak voor de klant. Mikkel heeft de kracht om mensen heel snel te interesseren in wat hij doet en hoe hij dat doet. Beweging is zijn taal. Zijn energie gericht op het doorbreken van patronen. Mikkel zorgt ervoor ‘dat het ergens over gaat’ én dat het licht blijft. Ik zag iedere collega in de zaal plezier hebben en meedoen in de dans en het spel van de eigen stoel maken! Mikkel bracht een rode draad in deze dag. Bewegen geeft energie, energie krijgt richting: laat je zien en doe (er iets) mee! In zijn performance is Mikkel vrij, optimistisch en zeer gedreven om voor en met mensen te werken. Met dynamiek en aandacht, beweging en taal is Mikkel aan het werk!

Nicole Weijenberg,
UWV

Novalis Ontwikkeling & Advies

¨Voor onze allereerste Verontdekking hebben we Mikkel uitgenodigd voor een kennismaking. We voelden direct al een enorme klik met Mikkel vooral ook omdat hij net als ons de bewuste keuze heeft gemaakt zijn hart te volgen en zich niet langer wil laten ​​afremmen door wat moet en ​wat ​hoort. Precies de man die past bij onze allereerste bijeenkomst met ons bestaande netwerk. Thema dit jaar binnen het Sociaal Domein is de transitie en transformatie en Mikkel stelde onze genodigden de vraag; “Beweeg je zelf of ​​blijf je ​stilstaan met de kans dat je op zeker moment wordt bewogen?” ​Daarbij zette hij ​iedereen letterlijk in beweging. We vonden dit spannend want hoe zouden onze gasten hierop reageren? De reacties waren heerlijk. Onze gasten waren enthousiast en positief over de Verontdekking en noemden expliciet ook de bijdrage van Mikkel; het klopte helemaal¨

Annemarie Jansen
Novalist bij Novalis, Ontwikkeling & Advies

“Wat een fantastische teamdag hadden we! Het onderdeel salsadansen bracht ons in beweging. Wie leidt, wie volgt? En wat doet dat met je? En, leid je echt? Volg je echt? Hoe kom je in verbinding met elkaar? De rake observaties van Mikkel en zijn aanstekelijke enthousiasme brachten ons in beweging en in contact.”

Marjan de Wit – Expertisecentrum Adapt, directeur 

“Mikkel heb ik leren kennen als een dynamisch manager die sterk in teambuilding is en in motiveren van zijn mensen. Hij is creatief en oplossingsgericht. hij past beweging toe in het coachen en sturen van zijn teams.”

Gert Jan Metz – UWV Werkbedrijf, Regiomanager

scoopIngrid Morskieft – Scoop HRM en Vision2Focus, Directeur

“Mikkel inspireert me. Hij is als trainer betrokken bij een aantal trajecten die ik organiseer. Hij is scherp met warmte, respect en humor. Hij levert maatwerk op de groep en bindt deelnemers snel aan hem. Het is knap zoals hij onzekere deelnemers in een positieve leeromgeving brengt (en mij in de slibstream mee neemt in het leren). Teambuilding, kickoff voor outplacement, positionering. Top!”

windesheimNynke Van Zwolle – Hogeschool Windesheim, Personeelsadviseur

“Mikkel heeft op een enthousiaste en originele manier de basisbeginselen van ‘verbindend communiceren’ uit de doeken gedaan. Een mooi begin om, samen met collega’s, aan de slag te gaan met vragen als: ‘Wat zijn mijn drijfveren? Wat beweegt jou? En dat wetende: Hoe gaan we succesvol samenwerken?’ Mikkel maakt gebruik van aansprekende voorbeelden en de werkvormen geven zelfs aan het einde van de dag nog energie!”

vdsMarcella Slechtenhorst – VDS, Senior Consultant

“Wij hebben een maatwerk workshop van Mikkel ingezet, als onderdeel van een tweedaagse training. In het voortraject heeft hij de juiste vragen gesteld én goed geluisterd zodat zijn workshop perfect aansloot op ons programma. Op leuke, ontspannen wijze maakte hij, met dans en beweging als metafoor, indruk door in zijn observatie wel de juiste zaken te benoemen. Een absolute aanrader! En ook zeker niet de laatste keer dat we met Mikkel gaan werken…”

savantisPatricia Verschoor – Vakcentrum Savantis, Communicatieconsulent

“Op 27 november heb ik een zeer inspirerende workshop gevolgd bij Mikkel Moves. Mikkel Munch Jorgensen en Kim Rooijackers hebben me op hele prettige manier laten beleven wat de kracht van je eigen energie is. Door het ‘moeten’ weg te halen wordt je opnieuw weer bewust van de mogelijkheden die je hebt. In korte tijd weten zij een open sfeer te creëren waarbij alle deelnemers de ruimte krijgen opzoek te gaan naar je eigen energie en kracht. Deze workshop is gegeven tijdens de Creative Experience, docentendag 2014. Mikkel Moves geeft verschillende trainingen en workshops om blokkades in houding en gedrag op te heffen. Een aanrader voor een ieder die aan verandering toe is.”

zwolleBertus Jeensma – Gemeente Zwolle, Beleidsadviseur

“Met een gezond portie achterdocht ben ik begonnen aan de training DNA, maar gaandeweg mijn reisdagen ben ik steeds enthousiaster geworden. Het toepassen van de vier V’s is op een heldere en enthousiaste manier voor het voetlicht gekomen, aan mij om hier in de dagelijkse praktijk verder vorm aan te geven. Ik heb de training als plezierig ervaren en ondanks discussies over “moeten bestaat niet” en “je doet nooit iets voor een ander” zie ik zeker een toegevoegde waarde van mijn reiservaringen om toe te passen in mijn werk- en privé omgeving. Persoonlijke noot: Dank voor je prettige manier van presenteren, heeft er zeker toe bijgedragen dat mijn “weerstand” omgeslagen is naar een positieve insteek.

humanitasPetra Kluck – Humanitas, Coördinator Home-Start

“Op een prikkelende en inspirerende manier heeft Mikkel de vrijwilligers van Humanitas meegenomen op zijn reis van egotrippen naar egostrippen. Al vragen stellend daagde hij ons uit. Wat zie ik nu eigenlijk echt? Wat zijn de feiten en wat heb ik er zelf bij gedacht? Mikkel gaat op een heldere en inspirerende wijze aan het werk en stemt daarbij goed af op de groep. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen. Het was een dynamische ochtend waar ook veel gelachen is. Het is natuurlijk gewaagd om een workshop te komen geven aan een vrijwilligersorganisatie met onder andere als uitgangspunt de stelling “je doet nooit iets voor een ander”. Ook hier, missie geslaagd!”

“Mikkel maakt gebruik van aansprekende voorbeelden en de werkvormen geven zelfs aan het einde van de dag nog energie!”

savantis“Ik heb Mikkel als een motiverende en energieke trainer meegemaakt in de training “aan de slag met Social Media”. Op een respectvolle manier weet hij mensen in beweging te brengen. Met name de opbouw van de training was erg goed. Lichamelijke actie heeft invloed op je leervermogen. Deze combinatie maakt dat je alles behalve in een suffe training terecht komt. Je wordt gemotiveerd om direct aan de slag te gaan en spijkers met koppen te slaan.”

Marieta Staal-Madho – Communicatie & Marketing

mondriaan“De trainingen die Mikkel geeft worden gekenmerkt door de woorden; fris, open, en heel eigen en eigentijds en tegelijk gaat daarachter een grote deskundigheid schuil en daarbij is hij inspirerend. Hij besteed veel aandacht aan hetgeen hij neerzet, terwijl het heel relaxed en ontspannen overkomt. Mooie mix van leren en verwerken, een verademing!”

Chris Venema – ROC Mondriaan, BPV coördinator Elektrotechniek 

my txt“Mikkel is een inspirator. Hij stelt mensen erg snel op hun gemak en creëert daardoor een bijzondere en open sfeer in een groep. Hij geeft op een respectvolle manier tips over de manier waarop je het beste uit jezelf kunt halen en zelfs de droogste theorie gaat leven door de humoristische manier waarop hij van woorden beelden kan maken. Als trainer zit Mikkel helemaal in zijn kracht.”

Marga van der Burgt – Gemeente Zwolle en Eigenaar van My-txt, Wijk- en projectmedewerker

ikschrijfjouwverhaal“Mikkel is een enthousiaste, bevlogen en deskundige trainer. Hij is oprecht geïnteresseerd in de cursisten en weet een vertrouwde en veilige sfeer te creëren, waardoor ik met plezier de DNA cursus bij de gemeente Zwolle heb gevolgd.”

Rina Stam Eigenaar ikschrijfjouwverhaal.nl

huisartsenpost amsterdam“Ik heb net twee dagen training mogen meemaken van Mikkel en het was heel bijzonder. Hij weet je aandacht te pakken en vast te houden zodat er geen moment van verveling komt. Hij heeft samen met Peter Vader voor ons team een gevarieerd programma samengesteld waarbij we veel over onzelf en onze manier van werken hebben geleerd en waar we mee verder kunnen in de toekomst.”

Monique Rigter-Spaans – Huisartsenposten Amsterdam, coördinerend triagiste

bianca berndsen“Mikkel is een actieve, professionele trainer die door zijn open houding en interactieve manier van coachen mensen in beweging krijgt. van starters tot gevorderde op Social Media zijn allen op hun plek als het gaat om de inzet van Social Media voor je loopbaan.”

Bianca Berndsen – Education advisor & Mediacoach